Skip to main content.
05.02.15 16:00 Вік: 9 yrs
Категорія: Новини, Conta-Clip, Doepke, New Elfin, Spelsberg, Theben, Walther

Зміна курсу євро для перерахунку!

Можливі щоденні зміни, актуальний курс дивіться на нашому сайті або запитуйте в нашому офісі.

Шановні партнери!

На сьогоднішній день реальні курси валют (ЄВРО) за якими банки проводять валютні операції, відрізняються від курсів, зазначених на міжбанку мінімум на 20% (05.02.2015 банки пропонували валюту за курсом: євро - 26,2-27 грн.; долар - 23 грн.).

Також, великий вплив здійснює НБУ: Національний банк України з 5 лютого припиняє проведення щоденних індикативних аукціонів на валютному ринку для визначення рівноважного курсу, повідомила сьогодні журналістам голова НБУ Валерія Гонтарєва.

«Нами було прийняте рішення: з сьогоднішнього дня ми перестаємо проводити наші аукціони як такі, що втратили сенс, ми перестаємо доводити індикативний курс», – сказала Гонтарєва." 

У зв'язку з цим, ми змушені підвищити наш курс перерахунку для того, щоб мати можливість своєчасної оплати постачальникам, згідно діючих договорів. 

Звертаємо Вашу увагу на те, що зміна курсу перерахунку може відбуватися щодня. Сподіваємось, що у найближчому часі дана ситуація покращиться

Дякуємо всім нашим Партнерам та Клієнтам, які були та є разом з нами у цей складний період! Всім терпіння, мужності, удачі!

Враховуйте, будь-ласка, що рахунки на передплату актуальні протягом 2-х банківських днів.

Просимо також, не затримувати оплату за відвантажену продукцію більше договірного терміну.

Ми змушені не відвантажувати замовлення партнерам, що мають прострочені заборгованості.

Ми будемо змушені неоплачені (прострочені) рахунки перевиставити за новим курсом.

Будемо дуже вдячні, якщо спільно з Вами зможемо максимально забезпечити Ваші потреби продукцією, що вже знаходиться на нашому складі.

Будь-ласка, звертайтесь до наших спеціалістів для підбору товару, аналогічного тому, що потрібний, але тому що є в наявності. Це прискорить та полегшить обслуговування Ваших замовлень та спростить взаєморозрахунки.

З повагою,

Олена Прийомова, нач. відділу збуту ТОВ "КВК-Електро"