Skip to main content.
04.09.14 17:24 Вік: 10 yrs
Категорія: Theben

Змішування - це робить тільки Theben

Новинки Theben 2013/2014

Комутація, диммування, керування, регулювання та при цьому - економія місця у розподільчому щиті, не говорячи вже про час та гроші: все це можливе з серією KNX MIX2.

Все, що Вам потрібно - це основний (базовий) модуль, до якого можна підключити до 2-х модулів розширення. Таким чином Ви потроюєте число вихідних каналів шинного пристрою та можете вмикати світильники, диммувати освітлення, керувати сонцезахистом або регулювати температуру. За допомогою бінарних входів можуть бути інтегровані віконні та дверні контакти, а також - вимикачі та кнопки.

Економія виникає в наслідок того, що тільки базовий модуль має знімний шинний з'єднувач, який, за необхідності, може бути швидко замінений. Модулі розширення просто з'єднуються з базовим. Таке рішення має тільки Theben.

Окрім KNX MIX2-серії, що розширяється, є менш складне застосування - відносно недорога компактна версія KNX FIX2, що оптимально підходить для використання у громадських та адміністративних будівлях, офісах, готелях та школах.

Наприклад, комутаційний актуатор FIX2 RM 16T KNX своїми 16 реле може сумісно керувати освітленням та сонцезахистом (жалюзі), що має найбільший попит.

Новинки 2013/2014 pdf (EN)