Skip to main content.
08.07.15 12:38 Вік: 9 yrs
Категорія: Doepke, Новини

Захист від струмів витоку з функцією аварійного вимкнення DFS 4 NA (Doepke)

ПЗВ для лабораторій учбових закладів, дослідницьких та випробувальних кабінетів тощо

  • ширше за стандартне виконання лише на 0,5 модулі
  • ланцюг аварійного відключення захищений від обриву
  • вбудований блок-контакт
  • LED-сигналізація аварійного відключення

У крайньому випадку – ВИМКНЕННЯ!

У школах або вишах учні, для більше детального вивчення предмету, проводять різні дослідження та випробування. Обладнання лабораторій, майстерень виробничого навчання або тестових стендів може містити електричні схеми, що дозволяють краще зрозуміти матеріал та його проаналізувати.

Звичайно, безпека учнів та студентів знаходиться на першому місці. DFS 4 B SK NA DFS 4 B+ NA задовольняють більшості вимог безпеки одним приладом.

   

Кілька побажань одразу!

Стандарт DIN VDE 0100-723 ставить високі вимоги до обладнання для експериментів. Необхідне встановлення універсального ПЗВ з порогом спрацьовування 30 мА та, окрім того, пристрій для вимкнення обладнання в аварійній ситуації. Це, у відповідності до DIN VDE 0100-537, повинен бути роз’єднувач.

  

Універсальні ПЗВ серії DFS 4 B у виконанні NA відповідають всім вимогам.

Компактна безпека

Додатковий пристрій створює максимум безпеки, оскільки функція аварійного відключення активується вже за напруги 50 В, яке відповідає максимально допустимій напрузі дотику. Встановлення ПЗВ серії сS 4 B NA економить до того ж монтажний простір, оскільки має компактні розміри у 4,5 модулі та усуває необхідність використання другого пристрою, що робить монтаж можливим у дуже щільних умовах.

Завжди інформує

Світлодіодна індикація показує чи ще натиснута кнопка аварійного відключення. Лише коли всі кнопки будуть розблоковані, можна увімкнути ПЗВ. Вбудований блок-контакт дозволяє реалізувати дистанційну сигналізацію. Так ви завжди будете поінформовані про стан ПЗВ та стан ланцюга аварійного відключення.

   

Технічні характеристики див. у прикріпленому pdf.

Перейти в каталог ПЗВ Doepke>>