Skip to main content.
17.04.2024 10:09 Возраст: 101 days
Категория: Doepke

DFS HP: захист від струму витоку для теплових насосів

Безпечне тепло від Doepke

Doepke представляє новий DFS HP (HP = «тепловий насос»). Автоматичний вимикач диференціального струму був розроблений спеціально для використання в системах з тепловими насосами та пропонує оптимальні параметри захисту.

Розвиток технологій вимагає нових стратегій для їх захисту.

Технічні характеристики більшості виробників теплових насосів не допускають жодних компромісів: оскільки теплові насоси використовують перетворювачі частоти, які можуть генерувати плавні прямі струми витоку, вони передбачають використання чутливих до змінного струму пристроїв захисту.

Новий DFS HP від ​​експерта із захисту від струмів Doepke — це чутливий до змінного струму пристрій захисту від диференціального струму, який був спеціально розроблений для захисту теплових насосів. Рівень захисту не тільки відповідає всім вимогам виробників теплових насосів, але й оптимізована HP-короткочасна затримка також забезпечує підвищену готовність системи. Навіть при короткочасних імпульсних імпульсних струмах тепловий насос продовжує працювати, не впливаючи на захисний ефект.

Для використання в суворих умовах DFS HP також доступний у версії HD (= для важких умов експлуатації). У цьому варіанті він особливо стійкий до пилу, шкідливих газів, вологи, тепла та холоду.

DFS HP доступний до замовлення з номінальним залишковим струмом 30 мА, 100 мА та 300 мА.