Skip to main content.
21.05.2024 14:00 Возраст: 67 days
Категория: Spelsberg

i 12 GreenLine - з >90% ПЛР

Надійні коробки з переробленого пластика - для збереження екоресурсів

i 12-L GL складається щонайменше на 90% з так званого постспоживчого рециклату (PCR). Це пластик, створений із пластикових відходів кінцевих користувачів. Використання переробленого ПЛР-матеріалу не тільки помітно зменшує вплив на навколишнє середовище, але й зберігає цінні ресурси.

Використовуючи вторинну сировину, ми можемо зменшити наше екологічне втручання принаймні на 40% порівняно зі звичайним матеріалом i 12-L – без необхідності йти на будь-які компроміси щодо якості та функціональності.

З i 12-L GL Spelsberg робить ще один крок до більш впевненого та екологічно чистого майбутнього. Таким чином, нова серія від Spelsberg робить позитивний внесок у наше довкілля, зберігаючи звичну якість продукції.

Факти про екологічні розподільні коробки

1-й крок: процес переробки починається з кінцевого споживача. Після використання продукту, пластик у якому він був упакований утилізується.

2-й крок: коли справа доходить до утилізації, важливо це робити правильно та сортувати відходи, щоб їх можна було повторно переробити в найбільш енергозберігаючий спосіб.

3-й крок: як тільки відходи потрапляють на переробну компанію, починається процес переробки. Це відбувається у багато окремих етапів, під час яких матеріал сортується та професійно очищається. Потім чисті пластикові відходи можна використовувати повторно.

4-й крок: у випадку гранул ПЛР, які використовуються для виробництва нового i 12 GreenLine, pібрані прозорі пакувальні плівки пресуються, а потім подрібнюються за допомогою різального млина. Подрібнену сировину потім змішують у готовий рециклат за допомогою екструдера. Це означає, що пластики набувають заданої гранульованої форми.

5-й крок: Готові пластикові гранули для ПЛР доставляються до Spelsberg і формуються нашими фахівцями з пластмас у потрібну форму. Наші фахівці з якості завжди гарантують дотримання високих вимог до властивостей продукції - i 12-L знову придатний для використання продукт.

6-й крок: тепер i 12-L GL може бути встановлений кінцевим користувачем для з'єднання яке потрібно здійснити.

Хороше рішення для вас і для навколишнього середовища!!

 

Використовуючи вторинну сировину, таку як ПЛР, зменшується надходження нової сировини в цикл виробництва. Окрім збереження природніх ресурсів, вторинна сировина також допомагає сменшити шкідливі для клімату парникові гази. У випадку з коробкою i 12-L GL, ми зменшуємо на 40% СО2 викиди завдяки вторинним матеріалам у порівнянні з новими. 

Екологічне рішення від продукту до упаковки -

Пакувальна плівка i 12-L GL щонайменше на 40% складається з постіндустріального, так званого PIR матеріалу. Етикетка на плівці складається з 95% волокна цукрової тростини та 5% конопель і льону, тому виготовлена ​​з 100% відновлюваної сировини.

Картон, у якому поставляється GreenLine, не був вибілений у процесі виробництва, що може призвести до економії енергії та ресурсів у порівнянні з традиційним виробництвом картону. Етикетка, яка в свою чергу ідентифікує коробку, на 99% складається з перероблених волокон.

Така сама якість – значно більш екологічний: абсолютно якісний продукт від Spelsberg

Як і всі інші якісні продукти Spelsberg, нова коробка відповідає абсолютно всім вимогам безпеки, так само як і стандартна коробка з нової сировини.

Безпека нашої продукції є нашим головним пріоритетом, що підтверджено різними тестами та сертифікатами. i 12-L GL, як і звичайний i 12-L, звісно, має сертифікат VDE.

Що стосується інших характеристик, екологічна розподільна коробка ні в чому не поступається своїй попередниці. Обидва варіанти мають IP55 та IK07, тому сфери застосування та застосування не змінюються.

 

i 12 GreenLine>>