Skip to main content.
19.11.2021 04:43 Возраст: 19 days
Категория: Spelsberg

Кулінарія від Spelsberg

Трохи розважимось ;)?

Напередодні вихідних, чому б трохи не перепочити та... не приготувати щось просте і смачненьке?

Наприклад, разом зі Spelsberg :)) ? І цього разу, зовсім не пластикову коробку, а щось насправді дозволене вживати у їжу :)))

Як щодо улюблених рецептів співробітників та колег фірми?

Спробуємо?!
Вам сподобається!!

Доречі, більше смачних рецептів та теплих слів від колективу, зібрано у невеличкому буклеті - на сайті компанії, буклет доступний у особистому кабінеті Spelsberg>>.

Отже, вітайте перший - улюблений рецепт від пана Єнса Корсена (Jens Corsen), регіонального менеджера з продажів Spelsberg!!

(Мусимо сказати, що колектив КВК-Електро не надто любить овочі, але рецепт пана Єнса так смачно виглядає і читається, що слюнки течуть і дууже хочеться спробувати... що ми і зробимо у вихідні!!!)))

Червоний буряк з шавлієво-томатним маслом

Інгредієнти для 4 порцій:

  • 500 г буряка (запеченого у рукаві)
  • 50 г Руколи
  • 5 в'ялених томатів
  • 5 гілочок шавлії (чи розмарину)
  • 125 г вершкового масла
  • 1 часничинкаа
  • 1 ложка легкого оцту Бальзаміко
  • 50 г мікс-ядриць (наприклад, гарбузового та соняшникового насіння, кедрових та соєвих горішків)
  • 1 ложка оливкової Олії
  • Сіль та перець за смаком

Приготування:

Буряк тонко наріжте. Помідори наріжте дрібними кубиками, шавлію (чи розмарин) - розберіть на листочки та подрібніть. Розріжте часничинку навпіл і натріть одну половинку на поверхні чотирьох пласких тарілок. Викладіть на кожну тарілку скибочками буряк, трохи внахлест, приправте сіллю та перцем.

Розтопіть вершкове масло в каструлі на слабкому вогні. Шавлію (чи розмарин) та зубчик часнику киньте в масло. Як тільки на суміші з’являться маленькі бульбашки, зніміть каструлю з вогню, додайте кубики томатів і залиште настоятися 5-10 хвилин. Вийміть часник із каструльки і додайте бальзамічний оцет.

Обсмажте мікс-суміш з ядриць на пательні із розігрітою оливковою олією на середньому вогні протягом 3 хвилин, обережно, щоб не підгоріло! Викладіть суміш на тарілку щоб охолонула.

Руколу почистіть, порвіть подрібніше або нарізжте. Рівномірно розподіліть шавлієво-томатне масло на буряк і подавайте, посипавши насінням і руколою.

Смачного і гарних вихідних!