Категория: Spelsberg
Кулінарія від Spelsberg
Напередодні вихідних, чому б трохи не перепочити та... не приготувати щось просте і смачненьке?
Наприклад, разом зі Spelsberg :)) ? І цього разу, зовсім не пластикову коробку, а щось насправді дозволене вживати у їжу :)))
Як щодо улюблених рецептів співробітників та колег фірми?
Спробуємо?!
Вам сподобається!!
Доречі, більше смачних рецептів та теплих слів від колективу, зібрано у невеличкому буклеті - на сайті компанії, буклет доступний у особистому кабінеті Spelsberg>>.
Отже, вітайте перший - улюблений рецепт від пана Єнса Корсена (Jens Corsen), регіонального менеджера з продажів Spelsberg!!
(Мусимо сказати, що колектив КВК-Електро не надто любить овочі, але рецепт пана Єнса так смачно виглядає і читається, що слюнки течуть і дууже хочеться спробувати... що ми і зробимо у вихідні!!!)))
Червоний буряк з шавлієво-томатним маслом
Інгредієнти для 4 порцій:
- 500 г буряка (запеченого у рукаві)
- 50 г Руколи
- 5 в'ялених томатів
- 5 гілочок шавлії (чи розмарину)
- 125 г вершкового масла
- 1 часничинкаа
- 1 ложка легкого оцту Бальзаміко
- 50 г мікс-ядриць (наприклад, гарбузового та соняшникового насіння, кедрових та соєвих горішків)
- 1 ложка оливкової Олії
- Сіль та перець за смаком
Приготування:
Буряк тонко наріжте. Помідори наріжте дрібними кубиками, шавлію (чи розмарин) - розберіть на листочки та подрібніть. Розріжте часничинку навпіл і натріть одну половинку на поверхні чотирьох пласких тарілок. Викладіть на кожну тарілку скибочками буряк, трохи внахлест, приправте сіллю та перцем.
Розтопіть вершкове масло в каструлі на слабкому вогні. Шавлію (чи розмарин) та зубчик часнику киньте в масло. Як тільки на суміші з’являться маленькі бульбашки, зніміть каструлю з вогню, додайте кубики томатів і залиште настоятися 5-10 хвилин. Вийміть часник із каструльки і додайте бальзамічний оцет.
Обсмажте мікс-суміш з ядриць на пательні із розігрітою оливковою олією на середньому вогні протягом 3 хвилин, обережно, щоб не підгоріло! Викладіть суміш на тарілку щоб охолонула.
Руколу почистіть, порвіть подрібніше або нарізжте. Рівномірно розподіліть шавлієво-томатне масло на буряк і подавайте, посипавши насінням і руколою.