Skip to main content.
27.07.2018 13:44 Возраст: 6 yrs
Категория: Новости, ADEL-system, Conta-Clip, Doepke, ELSTA, FTG, New Elfin, Spelsberg, Theben, Walther

КВК-Електро 20 років!

З Днем Народження нас!!!!

Йой! Нашій компанії сьогодні виповнилося 20 років!

Ми геть забули про це… але, наші партнери, друзі нам нагадали :) 

ДЯКУЄМО!!!

Дякуємо всім, хто з нами ці довгі, шалені, веселі та сумні, складні та легкі роки, що так швидко промайнули!

Ми розпочинали свій шлях з представництва одної-однісінької компанії – Gunther Spelsberg! Дякуємо їм, що щось вгледіли у молодій, зеленій фірмі з однієї людини))) (чи то може прорахований до дрібниць маркетинговий план спрацював ;)? )

Ми не підвели, за 20-ть років Spelsberg знає та поважає вся Україна!

Сьогодні КВК-Електро представляє вже 9 європейських виробників!

Наші давні друзі: Spelsberg, Theben, Walther, Doepke, New Elfin, Conta-Clip – велика подяка Вам за Вашу віру в нас, за розуміння та допомогу у тяжкі часи! А також – за безперечну якість продукції та прекрасний сервіс; за чудове почуття, коли гарантія надається із задоволенням – тому що її легко виконати))

Наші нові партнери: FTG, ADEL-System, Elsta, - дякуємо за Вашу довіру! Майте впевненість, ми докладемо свій досвід та всіх зусиль щоб виправдати її!

І найбільше ДЯКУЄМО – нашим партнерам та друзям! Без Вас - нас не існувало б!

Нам дуже приємно сьогодні чути чудові слова на нашу адресу! Ми дуже горді працювати з Вами, і точно знаємо, що Ви – найкращі у своїй справі! ДЯКУЄМО Вам за довіру та партнерство!

Сьогодні КВК-Електро – це вже не одна людина, а повноцінний колектив фахівців, що, сподіваємось, гідно несе в своїх руках найціннішу річ – репутацію надійного партнера. Сподіваємось нести її іще наступні років сто))), ну ви ж із нами?)))

Колектив «Електрорадіокомплекту» – ДЯКУЄМО що зробили сьогодні наш день!!! Ваш візит і подарунки стали справжнім сюрпризом, дуууже приємним, для нас!!! Обіцяємо що не зупинимось і продовжимо святкувати далі!!!

З Днем Народження нас!!!!