Skip to main content.
12.07.2022 00:45 Возраст: 2 yrs
Категория: ADEL-system

Моніторинг та Контроль

Керування пристроями ADEL-System

Продовження знайомства з пристроями ADEL-System - до Вашої уваги розділ

Моніторинг та Контроль

Який містить наразі два пристрої та софт:

  • DPY351 ADELViewgraphic - моніторинг та керування усіма пристроями ADEL-System
  • DPY353 - дистанційне керування та моніторинг джерел живлення (Новинка)
  • Adelview System - Програмне забезпечення для ПК та планшетів - моніторинг та параметрування в режимі реального часу всіз пристроїв ADEL-System

Детальніше далі ⇓⇓


DPY351 ADELViewgraphic

DPY351 ADELViewgraphic - надійний багатофункціональний дисплей для керування пристроями ADELSystem, підключеними до мережі ADELBus

Він оснащений 3,5-дюймовим TFT-дисплеєм з високою яскравістю та широким кутом огляду, який гарантує оптимальну видимість у будь-яких умовах експлуатації.

Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс (HMI) користувача або інформаційна панель Інтерфейс Ethernet всередині, дозволяє налаштувати і керувати ADELBus пристроями, підключеними через нього, за допомогою протоколів SNMP і Modbus TCP.

Можливе підключення кількох пристроїв у ланцюжок - до 30 одиниць.

 

Моніторинг
Можливий моніторинг вхідних і вихідних даних, пікового струму, пікової напруги, всіх параметрів батареї, таких як температура, внутрішній стан заряду

Конфігурація
За допомогою DPY351 можна змінювати параметри будь-якого підключеного пристрою ADELsystem: джерела постійного струму, джерела живлення та зарядні пристрої.

Сигналізація
Усі тривоги, з будь-якого підключеного пристрою, негайно повідомляються.

Історія
Параметри історії записуються всередині кожного пристрою. DPY351 дозволяє перевірити історію параметрів кожного окремого пристрою.

Реєстрація
Пристрій запам'ятовує та відображає останні 20 виконаних дій.

Веб-сервер
Можна налаштувати та керувати пристроями за допомогою власного сервера

Події
Дії, які координуються між підключеними пристроями, можна запрограмувати, таким чином автоматизуючи систему.

Так багато способів його використання та застосувань

 

Моніторинг і контроль

Коммунікації

Все в одному

Для моніторингу всіх параметрів встановлених пристроїв на панелі

Основа для дистанційної передачі всіх параметрів через Ethernet-з'єднання

Він містить 2 входи, 1 вихід і датчик температури, що дозволяє керувати датчиками у невеликих приміщеннях. Все в одному: дисплей, Хаб, PLC

 

 

Серце системи

Є серцем системи, що легко монтується у стандартний отвір діаметром 90 мм на будь-якій поверхні, розрахований для складних умов роботи - із надійним захистом IP67. Дозволяє керувати кількома пристроями шляхом віддаленого моніторингу, налаштування, зберігання та підключення.

Унікальний пристрій, перший, який містить всі функції всіх пристроїв ADELSystem всередині для максимальної продуктивності.

Підключення Ethernet

DPY351 був розроблений для підключення всіх нових пристроїв, розроблених ADELSystem. Через ADELBus (CANBus і ModBus) можна встановити з'єднання конфігурації, зчитування, переглядати модернізації даних пристрою.

За допомогою DPY351 можна створювати події, вони є результатом алгоритму, встановленого DPY351 серед різних взаємопов’язаних пристроїв.

 

Шлюз і протоколи

Веб-сервер HTTP для конфігурації та драйвера пристрою через Ethernet; статичний або динамічний IP

Modbus TCP/IP Configuration TCP/IP - Група конфігурації значень параметрів за замовчуванням. Вони дозволяють однозначно ідентифікувати пристрій у мережі.

SNMP v2c Надається таблиця MIB ADELsystem, яка складається зі списку параметрів підключеного пристрою живлення, які можна віддалено зчитувати або читати-записувати через SNMP. Кожен параметр (OID) співвідноситься один до одного з регістром зберігання Modbus RTU.

Зв'язок MQTT дозволяє DPY351 підключатися до ADELView System Cloud для віддаленого моніторингу пристроїв живлення, підключених до DPY за допомогою Modbus або CANbus.