Skip to main content.
02.12.2020 23:10 Возраст: 3 yrs
Категория: Theben

Новые антенны RC-GNSS - мировая синхронизация времени и местоположения

Получение сигналов со спутников: GPS, Galileo, Glonass und QZSS

До Вашої уваги - нові варіанти супутникових антен для синхронізації часу від німецької компанії Theben!!.

Ці пристрої, які, як і попередні моделі, взаємодіють із супутниками системи GPS (США), але додатково підтримують системи GALILEO (UE), ГЛОНАСС (RUS) та QZSS (Японія).
Кількість супутників, з якими антени можуть спілкуватися, зросла з 32 до 86. Це значно збільшило діапазон (до усього світу), покращило якість та надійність прийому сигналів навіть у несприятливих умовах.

Більш того, ці антени не потребують додаткового джерела живлення))

Залежно від підключеного пристрою керування, ми можемо отримувати дані про точний час UTC (середній час за Грінвичем), а також координати положення. До однієї антени може бути підключено кілька пристроїв.

Перевагою антени є також її зовнішній вигляд, невеликі розміри, ідентифікація неправильного зв’язку з годинником та інформація про отриманий зв’язок із супутником.

Вандалозахищений варіант антени кріпиться за допомогою ущільнюючих кілець із зовнішньої частини корпусу розподільчого пристрою, завдяки чому неможливо зняти антену ззовні, не пошкодивши її. Завдяки невеликим розмірам і ненав'язливому зовнішньому вигляду антена ідеально поєднується з корпусом розподільчого пристрою.

Антени підключають до пристроїв виконання RC Theben top2 / top3 (LUNA RC, SELEKTA RC, TR RC) за допомогою двожильного кабелю (макс. 100 м) (залежно від типу пристрою можна підключити до 5 пристроїв)

Визначення положення можливе при підключенні до пристроїв top3 та: TR 641 top2 RC, TR 642 top2 RC, TR 644 top2 RC, SELEKTA RC і TR 648 top2 RC KNX

!! Не підходить для: TR 611 top2 RC 24 V та SELEKTA 171 top2 RC 24 V