Skip to main content.
01.07.2019 04:54 Возраст: 5 yrs
Категория: Spelsberg

Щити WKE AK - как альтернатива помещению с классом огнестойкости ЕІ90

Класс огнестойкости ЕІ90 - ДСТУ EN 13501-2:2016

Согласно ДБН, щиты протипожарных установок должны быть размещены поблизости от выходов из здания или снаружи - в помещении, которое имеет ограждающие конструкции с классом огнестойкости ЕІ90.

Огнестойкие щиты WKE AK заменяют такое помещение!
Они могут рассматриваться как отдельное помещение с классом огнестойкости ЕІ90 согласно ДСТУ EN 13501-2:2016(EN 13501-2:2007 + А1:2009, IDT).

По этой причине, они - идеальный вариант для компаний с небольшими помещениями, которые не имеют возможности выделить отдельную комнату для организации щитовой для противопожарных установок.

Щиты имеють двойной корпус:

  • внутренний - стандартные щиты АК
  • внешний - огнестойкие плиты

Исполнение:

  • стандартное: от 14 до 70 модулей
  • двойное: от 28 до 140 модулей

Дверцы могут открываться влево (стандрат) или вправо (R)

Укомплектованы:

  • верхний корпус - эластичные кабельные вводы.
  • внутренний корпус: винтовые и пружинные PE/N клеммы, двойные мембраны для ввода кабеля, заглушки для неиспользованных мест, наклейки для маркировки, кабельный экран.

В каталог>>

Будем рады помочь с выбором продукции поддерживающей работоспособность оборудования в открытом огне в течение 30-60-90 минут!

!!! Справка (без перевода):

ДСТУ EN 13501-2:2016(EN 13501-2:2007 + А1:2009, IDT)
Пожежна класифікація будівельних виробів і будівельних конструкцій.
Частина 2. Класифікація за результатами випробувань на вогнестійкість, крім складників вентиляційних систем

5.2.2 E - Цілісність
5.2.2.1 Загальні положення
Цілісність E - здатність елемента конструкції, що має функцію розмежування, витримувати вплив вогню тільки з однієї сторони, без передачі вогню на протилежну сторону в результаті проходження полум'я або гарячих газів. Вони можуть спричинити запалення протилежної поверхні або будь-якого матеріалу, що прилягає до неї.

Прим. > Класифікація цілісності (E) повинна відповідати тому, чи є цей елемент також класифікованим для ізоляції (I, I1 або l2).

Якщо елемент класифікується як для цілісності, так і для ізоляції, значення цілісності визначається першим з трьох кретерієв що не витримав випробувань.

Якщо елемент класифікується без класифікації ізоляції (тобто для класифікацій E, EW, RE та REW), значення цілісності визначається часом до відмови тільки тріщин / отворів або появою полум’я, в залежності від того, що не вдалося.

5.2.3 I - Теплоізолювальна здатність
5.2.3.1 Загалом

Теплоізолювальна здатність I - здатність елемента конструкції витримувати вплив вогню тільки з однієї сторони, без передачі вогню в результаті значного перенесення тепла від цієй сторони до протилежної сторони. Передача повинна бути обмеженою таким чином, щоб не підпалювалася ні протилежна поверхня, ні будь-який матеріал в безпосередній близькості до цієї поверхні. Елемент повинен також забезпечувати бар'єр для нагрівання, достатній для захисту людей поблизу нього.

Якщо елемент конструкції оцінювався для різних значень теплових характеристик, пов'язаних з різними встановленними значеннями, його класифікація в цілому повинна бути надана на основі найкоротшого часу, протягом якого виконуються всі критерії максимального або середнього підвищення температури до хоча б одного який першим був порушений.