Skip to main content.
19.01.2024 04:15 Возраст: 190 days
Категория: Theben

Світлорегулятори Theben KNX DALI UP у версіях TP та RF

Альтернатива шлюзам KNX/DALI для невеликої кількості світлових груп

Ідеальні для нових будівель і модернізації: регулятори освітлення Theben KNX DALI UP у версіях TP і RF

Попит на системи KNX у поєднанні з управлінням освітленням DALI постійно зростає. Нові регулятори освітлення KNX DALI UP від ​​Theben пропонують просту та економічно ефективну альтернативу шлюзам KNX/DALI для невеликої кількості світильників і світлових груп.

Сертифіковані DALI-2 приводи світлорегулювання вбудованого монтажу доступні у двох версіх: на шину та бездротові, для систем KNX і для найпростішої системи автоматизації - LUXORliving. Це означає, що вони можуть використовуватися в житлових і комерційних будівлях для керування освітленням DALI і підходять як для нових будівель, так і для модернізації існуючих.

Актуатори DALI дозволяють керувати стандартними освітлювальними приладами та реле. Також підтримується контроль кольору (RGB і RGBW) і колірної температури (CCT) пристроїв відповідно до DALI Device Type 8 (DT8) . Всього можна контролювати до 30 ЕКГ.

Завдяки трансляційному функціонуванню, під час введення в експлуатацію та заміни світильників, не потрібне трудомістке групове призначення. Завдяки компактному дизайну актуатор можна встановлювати як на поверхню так і прихованим монтажем, наприклад в стельових коробках і підвісних стелях.

Два зовнішні входи дозволяють підключати безпотенційні кнопки, перемикачі або датчик температури.

Технічні дані, функціональний опис та додаткова інформація:

  • Актуатор KNX DALI DU 1 DALI KNX (Артикул: 4942580)
  • KNX бездротовий DALI DU 1 DALI S RF KNX (Артикул: 4941681)
  • Актуатор LX DALI LUXORliving D1 DALI (арт. №: 4800580)
  • LX DALI бездротовий LUXORliving D1 S RF (арт. №: 4800681)