Skip to main content.
17.05.2021 07:59 Возраст: 3 yrs
Категория: Theben

theben-timer 26 ювілейний випуск: легенда живе!

100 років гарантії!!!

До сотого дня народження, компанія Theben представляє ювілейний випуск легендарного таймера theben-timer 26 у трьох спеціальних кольорах: жовтому, ніжно-блакитному та лососево-червоному. Аналогове реле часу для розетки було розроблено у далекому 1976 році. З тих пір, після продажів понад 33 мільйонів штук у всьому світі, він став бестселером у асортименті товарів Theben.

Не жарт: надаємо 100-річну гарантію*!

 

Ми повністю впевнені у якостях нашого таймера. Ось чому ми надаємо вам колосальну 100-річну гарантію* на пристрої цього ювілейного накладу. Вони виготовляються в штаб-квартирі компанії в м.Хайгерлох, а отже сміливо маркуються - "виготовлені в Хайгерлоху"!

*Якщо (що малоймовірно), трапиться гарантійний випадок протягом найближчих 5 років (за належного використання), ми будемо раді обміняти вам ваш theben-timer 26 безкоштовно. У малоймовірному випадку пред'явлення гарантійної претензії протягом найближчих 95 років, ви отримаєте адекватну заміну що вироблятиметься на той момент))... можливо, вже з електронними компонентами та Wi-Fi... або чимось іншим що буде створено на той час)). Живіть комфортно з вашим theben-timer 26!!

Завжди розумний: просто вмикайте та вимикайте прилади

В час, коли ще ніхто не думав про автоматизацію та розумне управління будинком, theben-timer вже пропонував можливість контролювати процеси перемикання на основі часу. Це був 1977 рік. Будь то торшери, телевізори, кавові машини, радіо, будильники чи акваріуми. За допомогою невеликого розеточного таймера відбувалося безпечне та надійне вмикання та вимикання найрізноманітніших споживачів. Навряд чи щось змінилося в простій концепції експлуатації за 45 років. Чому так? Це працює. І працює справді добре!

Брошура 1977 року>>

Подвійна перевага: більше зручності, менше споживання енергії

theben-timer пропонує вам плюс до зручності. Приємніше, коли вас ніжно будить улюблена музика та аромат кави, ніж надокучливий будильник. Вирушаючи у відпустку, просто запрограмуйте кілька таймерів в будинку на різний час. Таким чином, ви можете спроектувати простий тип імітації присутності, накшталт сучасних розумних домашніх систем: будинок ззовні здаватиметься заселеним і захищеним від злому. Ви також можете використовувати theben-timer для зменшення споживання енергії, оскільки пристрої постійно не перебуватимуть у режимі очікування.

Скрізь як удома: майже нескінченна різноманітністю застосувань

Раніше мова йшла головним чином про радіо-будильники, кавові машини чи освітлення акваріумів, сьогодні, за допомогою таймера, можна також безпечно вимикати голосові помічникі, наприклад, як Alexa в дитячій кімнаті. Ви також можете легко і безпечно вимкнути на ніч WiFi-роутери або ретранслятори та не турбуватися про них. Це важливий аспект у часи збільшення опромінень. Традиційним залишається і донині використання для вмикання та вимикання освітлення різдвяної ялинки та іншого святкового підсвічування.

 "Продажі понад 33 мільйони копій, зробили theben-timer синонімом у всьому світі нашої високої якості та надійності продукції. Ми особливо пишаємося розповідями про пристрої, які використовуються щодня понад 40 років. Ми впевнені, що таймер продовжуватиме жити як перевірена аналогова класика у дедалі цифровішому середовищі."

Пауль Себастіан Швенк, Генеральний директор Theben AG

Додаткова інформація та технічні дані: