Skip to main content.
09.12.2021 20:00 Возраст: 2 yrs
Категория: Spelsberg

Уніфікована станція заряджання електромобілів на основі GEOS Spelsberg

Реалізовані проекти - розробка aixACCT Systems GmbH

Ох! Сучасний світ шалено різноманітний у декоруванні)), ну хто б міг подумати, що ота іржава жахлива колона насправді сучасна станція заряджання електромобілів?

І все ж таки головне - всередині(!) під захистом одного з надійніших та найсучасніших на цей момент корпусів - GEOS від Spelsberg!!

Дощ, лід, сонце, іржа, навантаження, будь що - всепогодний GEOS турботливо оберігає коштовне обладнання!

На фото - одна з 10 000 зарядних точок, розроблена компанією aixACCT Systems GmbH для різних логістичних компаній. Мова йшла про те, що кінцевий виріб повинен бути уніфікованим для легкого налаштування під різні забаганки: компанії повинні легко адаптувати станцію до своїх умов: спекотний чи морозний клімат, різкі перепади температури, розташування зарядних розеток, різний декор знову ж таки... та багато іншого. GEOS упорався із завданням і станції з різноманітним зовнішнім виглядом проте - з однією серцевиною вже працюють у різних куточках Німеччини!

...і, так, корпус там на фото дійсно чорного кольору)), це можливо при серійному замовленні))

А для несерійного замовлення існує універсальний корпус для зарядних станцій - GECO і до нього опційно захисна кришка стильного чооорного кольору...

... хоча, взагалі-то, сучасні матеріали дають можливість втілити на поверхні GEOS майже будь-яку фантазію талановитого дизайнера ;)

Про GECO>>Продукция по применению

В каталог корпусів GEOS>>