Skip to main content.
21.09.2021 04:58 Возраст: 3 yrs
Категория: Conta-Clip

Збільшення цін на продукцію Conta-Clip

З 1 жовтня 2021

Шановні клієнти,

Через пандемію з'явився дефіцит матеріалів та суттєво зросли ціни на компоненти, а також - ускладнилася логістика та зросла вартість транспортування, тому виробники змушені позапланово збільшувати ціну на свою проодукцію щоб зберегти її якість та обслуговування на високому рівні.

Також, деякі важливі компоненти виробляються на підприємствах, що постраждали внаслідок повені в Німеччині, це спричинило нестачу у багатьох виробничих потребах. Звичайно, Conta-Clip мають договори і з іншими виробниками щоб зменшити ризики, але, такі ж самі договори мають і багато інших виробників, які так само ними користуються, а отже, дефіцит, через повінь та пошкодження багатьох виробничих потужностей, нажаль, лише примножився і наразі терміни виготовлення продукції - збільшилися. А у деяких випадках їх дуже складно планувати та гарантувати виготовлення у певні терміни.

Conta-Clip зі свого боку робить все можливе щоб забезпечити всі заявки вчасно, але просить розуміння, якщо це не виходить у певні терміни.

Отже, ціни на продукцію Conta-Clip, в середньому збільшаться на 7,5%. та стануть чинними з 01.10.21, тоді ж стане доступним і новий прайс-лист.

Сподіваємось на ваше розуміння та подальшу співпрацю,

З повагою,
адміністрація КВК-Електро