Skip to main content.
20.11.20 07:49 Вік: 3 yrs
Категорія: Spelsberg

Abox XT SL - розширення лінійки коробок монтаж у землю/воду

VDE-сертифіковане рішення з безгвинтовими клемами Wago

Надійний захист навіть в екстремальних умовах - цим відомі корпуси Abox XT від Spelsberg. А для гнучкості та зручності використання, Spelsberg додає ще один варіант: Abox XT SL - всі переваги базової моделі + безгвинтові клеми WAGO!

Виконані в коробці Abox XT з'єднання, заливаються двокомпонентною смолою, що повністю захищає їх від вологи. Це ідеальне рішення у районах затоплення, на мийках, у доках та тунелях, в землі, що забезпечує надійний захист установки.

Сертифіковані відповідно до DIN EN 60529 - 168 годин на глибині 15 метрів під водою, DIN EN 60670 та DIN VDE V 0606-22-100, а також, випробувані відповідно до DIN VDE 0278-623 (випробування муфт до 0,6 кВ/1 кВ), продукти зарекомендували себе як надійні рішенння!

Abox XT SL оснащено безгвинтовмики клемами WAGO. Під час 12-місячного широкомасштабного випробовування смоли для заливки у поєднанні з клемами, було визначено що всі ці елементи разом забезпечують збереженість та надійність контактів.

На сьогодні Spelsberg є єдиним виробником, який має сертифіковане VDE комплексне рішення з безгвинтовими клемами WAGO. Воно складається із затискачів серії 221 (WAGO), коробки Abox-i з армованого скловолокном полікарбонату та двокомпонентної смоли (Spelsberg).

За необхідності, з'єднання можуть обслуговуватись, оскільки смолу легко видалити та замінити на нову.

Наразі доступно 4 виконання:

Також, до Вашої уваги навчальне відео від Spelsberg - Правильно інсталюйте водонепроникні розподільчі коробки>>

Бажаємо надійних контактів та приємного вибору!

В каталог коробок для монтажу у землю/воду>>