Skip to main content.
16.06.20 01:00 Вік: 4 yrs
Категорія: Theben

Бездротові приводи для LUXORliving - ідеальне доповнення розумної домашньої системи!

Бездротові та дротові компоненти тепер легко об'єднати в мережу))

З новими бездротовими приводами, Theben пропонує практичну можливість розширення існуючої системи розумного дому LUXORliving. Нові або додаткові приміщення, накшталт прибудов - зимової оранжереї приміром або перетвореного на мансарду горища, можуть бути легко інтегровані в істнуючу дротову систему!
Шифрування за допомогою KNX Data Secure забезпечує оптимальний захист зв'язку від підслуховувань та втручань.

  

Основні характеристики бездротовий приводів LUXORliving:

Проста інтеграція:
Завдяки новим бездротовим приводам можна легко розширити дротову систему розумного дому LUXORliving що вже існує. Просто та швидко вводьте в існуючу системи нові прибудови чи надбудови, наприклад, зимові оранжереї чи приміщення горища - без зміни проводки.

— Максимальна гнучкість:
Використовуючи мультимедійний комутатор LUXORliving, дротові та радіокеровані компоненти однаково легко об'єднуються у мережу. Кнопки, віконні контакти та датчики температури можуть бути вбудовані безпосередньо через входи прихованого монтажу виконавчих механізмів.

— Максимальна безпека:
Зв'язок між бездротовими приводами та освітленням, жалюзі та системою опалення автоматично шифрується у відповідності до стандарту KNX Data Secure, що гарантує максимальну безпеку даних, а також ефективний захист від підслуховування та втручання.

— Оптимальний захист інвестицій:
Якщо у майбутньому ви забажаєте розширити можливості свого розумного дому, ви зможете використати всі продукти LUXORliving в системі KNX без жодних сумнівів!

Технічні дані, опис функцій та додаткова інформація - в каталозі>>:

Новинки, передзамовлення доступне з Липня 2020:

До каталогу пристроїв>>