Skip to main content.
25.07.14 11:58 Вік: 10 yrs
Категорія: Conta-Clip, Doepke, New Elfin, Spelsberg, Theben, Walther

КВК-Електро 16 років!

День народження сьогодні

КВК-Электро сьогодні виконується 16 років з дня реєстрації. За паспортом ми вже повнолітні :) 

 

За результатами років:

1) Європейські стандарти роботи були, є і будуть нашим основним пріоритетом. На сьогодні можна сказати, що КВК-Електро - повністю європейська компанія.

Ми досягли того рівня професійності та репутації, відповідно до яких наші іноземні партнери сприймають нашу країну Україну як європейську державу з європейськими принципами ведення бізнесу. 

2) Ми таки стали для держорганів старої формації ворогом та якось не засмутилися з того. Фірма завжди працювала за законом, сплачувала податки, не давала хабарів та не залишала без уваги тих, хто намагався їх отримати. Величезна вдячність нашим захисникам - компанії "Бірк та партнери" та окреме спасибі - Шипці Олександру Івановичу, який разом з нами багато років бореться з системою: без вас нам було б набагато складніше, ви - наші ангели Справедливості!

3) Ми пережили кризу 2008 року, переживаємо разом з країною кризу сьогодні, але живемо, працюємо, дотримуємось обіцянок та зобов'язань, термінів поставки, якості обслуговування, гнучкі до ситуацій партнерів та клієнтів на сьогоднішній день, а наші партнери розуміють та допомагають нам справлятися з нашими складностями. За це - ми вам усім щиро вдячні!

4) Переймаємось, що наша продукція не може допомогти нашій армії у польових умовах, що доводиться допомагати як і весь український народ - чим можливо по силам... шукаємо інші шляхи.

Ну приблизно так ми підійшли до свого повноліття....

Святкувати не будемо, трохи посидимо колективом у кінці дня з келихом пива :) 

З Днем народження нас!