Skip to main content.
13.09.17 15:03 Вік: 7 yrs
Категорія: Theben, Новини

Нова ера – top3 замість top2: нові електронні реле часу фірми Theben

Ідеальні для світлодіодів!!!

Theben заміняє пристрої серії top2, що продаються мільйонами екземплярів, на нові цифрові таймери нового покоління - серію top3.

Основні особливості пристроїв серії top3:

Різноманітне програмування 
Запрограмувати пристрій можна з персонального комп’ютера або ноутбука, а також, використовуючи додаток – з планшета або смартфона, або безпосередньо на пристрої. Додаток доступний для Android та iOS.

Підвищена безпека
Захист від несанкціонованого доступу здійснюється встановленням на top3-пристрій знімного модуля Bluetooth Low Energy Dongle, який знімається після передачі програми. Це більш безпечний варіант ніж вмонтований Bluetooth-приймач.

Підвищена енергоефективність
Зменшення потужності що споживається у режимі очікування завдяки Low Energy-технології.

Повна сумісність з top2-серією
Використання аксесуарів top2-серії та проста заміна пристроїв завдяки ідентичному розташуванню клем. Вичитка та передача програм від top2 на top3 через Bluetooth OBELISK top3 або OBELISK top2.

Збільшення до 600 Вт потужності світлодіодів
Надійний контроль високих пускових струмів світло діодів завдяки новій схемі комутації у нулі синусоїди напруги. Порівняно із top2-серією – 5-кратне збільшення потужності!

Більше комфорту
Збереження програм безпосередньо з додатку у хмарі, передача програм електронною поштою або просто від смартфона до смартфона.

Нові пристрої top3-серії: