Skip to main content.
30.09.13 17:52 Вік: 11 yrs
Категорія: Theben

Нові датчики присутності thePrema від ThebenHTS для енергоефективного керування освітленням та кондиціонуванням у приміщеннях

Датчик присутності для інтеллектуального керування освітленням: thePrema від ThebenHTS

Нові датчики присутності thePrema від ThebenHTS

ThebenHTS представляє нову серію датчиків присутності thePrema для енергоефективного керування освітленням та системами кондиціонування. Новий елегантний та довершений дизайн приладу: простий та чистий, як крапля води. Датчик ледве помітний на стелі, однак, його продуктивність та функціональність не залишаться непоміченими!

Датчики thePrema керують освітленням, опаленням або вентиляцією у залежності від присутності людей у приміщенні. Робота датчиків базується на перевіреній технології ThebenHTS – винахідника датчиків присутності! Не дивлячись на свою круглу форму, датчики контролюють квадратну зону з оглядом у 360°, що дозволяє уникнути «сліпих зон» та надмірних «напусток», а скорочення числа необхідних датчиків веде до зменшення витрат.

 

Запропоновано два варіанти виконання:

Датчики thePrema Standard підходять для невеликих приміщень: офісів та коридорів з вікнами.

  • thePrema S360-100 (1 канал «Освітлення», зона 8х8 м)
  • thePrema S360-101 (1 канал «Освітлення», 1 канал «Присутність» (для ОВК), зона 8х8 м)
  • thePrema S360 KNX (2 канали «Освітлення», 2 канали «Присутність», KNX-сумісний, зона 8х8 м)
  • thePrema S360 Slave (зона 8х8 м, для розширення діапазону виявлення у великих приміщеннях). 

Датчики thePrema Performance з покращеними характеристиками, із зоною виявлення до 100 кв. метрів. Чудово підходять для встановлення у приміщеннях з великою площею: офіси відкритого планування, конференц-зали, учбові аудиторії, вестибюлі. Також, призначені для встановлення на великій висоті, наприклад, у спортивних залах, складах тощо.

  • thePrema P360-101 (1 канал «Освітлення», 1 канал «Присутність», зона 10х10 м)
  • thePrema P360 KNX (3 канали «Освітлення», 2 канали «Присутність», KNX-сумісний, зона 10х10 м)
  • thePrema P360 Slave (зона 10х10 м, для розширення діапазону виявлення у великих приміщеннях)

 

Всі датчики присутності thePrema від ThebenHTS забезпечують енергоефективне керування освітленням та системами ОВК, а також, простий монтаж та легкі налаштування:

  • Квадратна зона виявлення з оглядом у 360° забезпечує легке проектування та знижує витрати
  • Затримка відключення з функцією самонавчання – автоматичне коригування затримки виключення у залежності від поведінки людей у приміщенні
  • Скорочення затримки відключення при короткочасній присутності людей
  • Нова функція "ecoPlus" – вкрай просте та швидке налаштування режиму максимального енергозбереження.
  • Два режими вимірювання освітленості: у точці (spot) або за площею (wide). Тільки у версіях Р – Performance.
  • Зручні налаштування самих важливих параметрів, включаючи світлові сцени та чутливості датчику через пульти дистанційного керування theSenda та SendoPro
  • Автоматичне визначення підключених кнопок та вимикачів забезпечує безпомилкову конфігурацію приладу.

theSenda – новий елегантний пульт дистанційного керування та налаштування: обидва пульти дистанційного керування – theSenda S та theSenda P – мають новий ергономічний дизайн та чудово лежать у долоні.

  

За допомогою пульта дистанційного налаштування theSenda P інженер може легко налаштувати датчики з нуля – від порогу спрацьовування за освітленістю та чутливості датчику, до запису двох світлових сцен.

Пульт theSenda використовує той самий протокол, що і знайомий інсталяторам, пульт SendoPro, а це означає, що з допомогою нових пультів ви зможете легко налаштувати попередні версії датчиків присутності ThebenHTS .

Пульт theSenda S – це стандартний пульт керування для користувача; з його допомогою користувач може вмикати та вимикати освітлення вручну, записувати та викликати сценарії освітлення одним натиском кнопки.

Датчики присутності thePrema будуть доступні до замовлення з Листопаду 2013.

Кольорова гама датчиків: білі та сірі. Можливе замовлення датчиків іншого забарвлення (ціна залежить від об'єму партії).

KNX-версії датчиків thePrema та пульти дистанційного керування theSenda будуть доступні з Січня 2014.

DALI-версії приладів будуть готові пізніше.

В каталог>>