Skip to main content.
25.10.13 15:15 Вік: 10 yrs
Категорія: Doepke

Новий DALI-Gateway виробництва Doepke - комфортне керування освітленням

Новинки Doepke

Зовнішньо схожі, але внутрішнє різні: прибори керування освітленням для стандартного монтажу (зліва) та для Bus-системи Dupline (система автоматизації будівель від Doepke)

 Подібно до того, як Сальвадор Далі розставляв акценти у своїх картинах, майстерно використовуючи світло, так і в сучасних освітлювальних установках з Bus-системою DALI можна створювати затишну атмосферу, комбінуючи різні світильники з різною яскравістю або оптимально освітлювати робочі місця.

Digital Addressable Lighting Interface (DALI) дозволяє керувати світильниками всіх типів.

Максимальна довжина керуючого кабелю, у майже будь-якій топології, складає 300 м. З’єднання двожильного керуючого кабелю з кабелем живлення в один стандартний п’ятижильний кабель дозволяє економити як на матеріалах, так і на монтажному часі.

DALI-Gateway від Doepke дозволяє підключити максимум 8 груп освітлення із загальним числом ЭПРА до 64. Кількість запам’ятовуємих світлових сцен, що блокуються від небажаного втручання, досягає 8. Присвоєння адрес DALI-пристроям відбувається автоматично.

Керування DALI-Gateway відбувається за допомогою 4 кнопок, що розташовані на фронтальній частині прибору. Інтуїтивна структура меню та текстові пояснення зручні для користувачів, роблячи наглядним компоновку ЕПРА в групи та сцени. Мінімальні та максимальні значення яскравості, а також – швидкість керування яскравістю встановлюється для кожної групи. Групи освітлення дуже просто об’єднуються в світлові сцени зі збереженням яскравості. Керування групами, а також збереження та виклик світлових сцен можливі без додаткових компонентів, безпосередньо з прибору.

Дефекти, що виникають (в ЕПРА, лампах), автоматично розпізнаються, та інформація виводиться на дисплей.

Через USB-інтерфейс можливо зробити корегування програми. Два додаткових вводи для підключення кнопок дозволяють виконати централізоване вмикання або вимикання освітлення.

Напруга живлення та керування – 24 В DC.