Skip to main content.
06.06.19 02:01 Вік: 5 yrs
Категорія: FTG, Новини

PDB Solar - Розподільчий блок для фотоелектричних установок

Для з'єднання сонячних панелей з вимикачами

Ринок сонячної енергетики знаходиться на підйомі з 2018 року у всьому світі, розвиток технологій невпинно набирає обертів і сонячні панелі стають все більш доступним продуктом для підприємств та власних господарств.

FTG, рухаючись разом із часом, доповнює свій асортимент розподільчим блоком PDB Solar, який використовується для з'єднання сонячних панелей з вимикачами у розподільчому щиті.

Виготовлений у Трібергу (Шварцвальд, Німеччина), розподільчий блок UL-сертифікований та слугує для під'єднання алюмінієвих та мідних дротів, забезпечуючи оптимальні умови.

Фірма FTG постачає однополюсні фазні шини для компактного швидкого з'єднання автоматичних вимикачів AC та DC виконання "для захисту сонячних панелей". Тепер, також, можливий і варіант збірки "+" та "-" провідників розподільчим блоком PDB Solar.

До блока можна під'єднати до 24 панелей, які підключаються до захисту за допомогою двох шпильок М10 кабелем бІльшого перетину.

Характеристики:
  • Відповідність стандартам:
    - IEC 60 947-7-1
    - UL 1059 File E98082
  • Підключення провідників:
    - Cu: 24 x 2,5 - 16 мм²
    - Al: 24 x 2,5 - 10 мм²
  • Максимальне навантаження:
    - Cu: 800 А
    - Al: 600 А
Артикули:
  • KVK 38690 - Розподільчий блок PDB Solar з кришкою
  • KVK 38688 - Розподільчий блок PDB Solar без кришки
  • KVK 38687 - Захисна кришка

Компактний розподільчий блок від FTG пропонує монтажнику простий монтаж, що заощадить місце в розподільчих щитах для сонячних систем.

Блок для з'єднання сонячних панелей

Весь асортимент виробника , що містить з'єднувальні клеми, 1 - 4-полюсні фазні шини та розподільчі блоки, націлений на економічну, компактну установку для різних варіантів розподілу та готовий до використання у будь-який момент.

Файли:
PDB_Solar.pdf808 K