Skip to main content.
20.04.17 11:29 Вік: 7 yrs
Категорія: Новини, Conta-Clip, Doepke, New Elfin, Spelsberg, Theben, Walther

Результати виставки "Елком-Україна 2017"

Про виставку коротко))

Шановні колеги, партнери, клієнти!

Минулого тижня наша компанія прийняла участь у найбільшій виставці галузі - "Елком-Україна 2017", що відбулася у Києві з 11 по 14 квітня 2017 р.

На нашому стенді була представлена продукція європейських виробників, представництвом яких КВК-Електро є в Україні: Spelsberg, Theben, Doepke, Walther-Werke, Conta-Clip (Німеччина) та New Elfin (Італія).

Ми щиро раділи зустрічам із знайомими та знайомству з новими людьми! Від щирого серця дякуємо Вас за інтерес, питання та Ваш час, проведений на виставці та на нашому стенді!

Із задоволенням зазначаємо, що виставка в останні роки перетворюється із іміджевої на професійну, питання все більш мають специфічну направленість, і ми раді що знаходимось у тренді та відповідаємо очікуванням відвідувачів.

Ця виставка чітко відобразила економічне зростання, що поступово, починаючи із минулого року, набирає обертів у нашій Україні. Це тішить та надихає! Ми встояли. Звичайно ще не все зроблено і до завершення шлях не близький, але перші кроки пройдені і, якщо продовжимо йти та не зупинимось, все у нас буде дуже добре!

В цьому році, вперше за всю історію виставки, її відвідали школярі - 8 клас фізико-математичного ліцею "ЕКО". Дуже важливо починати профорієнтацію зі старших класів школи. 8 клас - тому що діти починають вчити фізику і на виставці можна показати практичне застосування законам, які вони проходять.

Радили би всім учасникам ринка, хто має таку можливість, запрошувати школярів. Нестача фахівців - катастрофічна. Надважливо показати дітям можливі професії до того як вони закінчать школу, щоби був час на роздуми "ким бути, на яку роботу не шкода витратити майбутнє життя? Адже робота займатиме добру його третину", а виходячи із відповідей обирати далі навчальний заклад та готовитися до вступу. Сумно коли виходить навпаки. Який сенс у тому, щоб витрачати життя на ненависну роботу?.. Змінити це – у наших силах. Головне – проявити волю, одного лише бажання - недостатньо.

Діти відкриті, щирі, не бояться ставити питання, не соромляться виглядати нерозумними, для них відкриті усі шляхи, і це - просто прекрасно! І якщо в очах хоча б одного із шістнадцяти запалає вогник майбутнього інженера - за це варто боротися!

Окремо продовжують вражати деякі ВНЗи. З’являються групи викладачів – ентузіастів, котрим не байдуже якими будуть їхні студенти по закінченні навчання, і вони гори перевертають щоб обладнати лабораторії, показати студентам галузь та можливі напрямки їхньої професії. Збирають по крихті і велика дяка їхнім керівникам, що не заважають та підтримують як можуть! Таких людей стає все більше і з ними у нашої освіти є майбутнє, а наше завдання – допомагати та підтримувати допоки система не здійметься на ноги.

На наш погляд виставка пройшла успішно! Багато показала, багато відкрила, багато у чому запевнила.

Організатори, як завжди, на висоті і надають усебічну підтримку при підготовці!

Партнери з різних міст, хто працював з нами всі дні виставки: Ви всі - класні фахівці і ми щиро пишаємося роботою з Вами!

Разом із нами на виставці були і наші європейські партнери. Останні два роки практично всі представники приїздять до нас в Україну. Дехто – кілька разів на рік. Ніхто не боїться, нікому не набридає, ніхто не втомлюється. Підтримка, яка була завжди, особливо яскраво була продемонстрована у останні три з половиною роки, складні для нашої країни та компанії! Ми витримали, пройшли випробування та міцно здіймаємося на ноги, велика частина цього - віра, розуміння та підтримка наших іноземних колег!

Дякуємо усім Вам та до зустрічі за рік!
Колектив КВК-Електро